Referenties

EEN GEDACHTE OVER “HET IS WEER LENTE IN DE OGEN VAN DE TANDARTS ASSISTENTE”

 1. Tandarts assistenteDe tandarts assistente was inderdaad gereserveerd maar kreeg gaandeweg steeds meer vertrouwen waardoor ze zich steeds meer durfde open te stellen en met een fantastisch resultaat.
  Afgelopen zaterdag viel het haarzelf pas echt op en ze zei tegen haar nieuwe liefde: ik geloof dat ik nog nooit eerder zo gelukkig ben geweest.
  Dankjewel Carla, je bent een topper.

De kracht van zelfliefde van een paradijsvogel!

Ze zeggen dat je alles zelf moet doen om jezelf te veranderen.
Maar wat is het fijn als er iemand naast je staat die samen met jou de richting bepaalt en de doelen uitstippelt. Ik kwam erachter dat ik het uitzicht op het einde van dit proces en dat het goed zou komen nog niet had. Wat was ik gelukkig, blij en dankbaar met mijn coach die me hier doorheen hielp.
Carla is iemand bij wie je altijd terecht kunt. Niet alleen op de afgesproken bijeenkomsten maar ook tussendoor via app mocht ik met haar communiceren.
Ze bemoedigde me als ik zei dat het nu nog niet lukte om te veranderen. Ze spoorde me alsmaar positief aan met een mooie tekst of foto, zoals ze hierboven ook gedaan heeft.
En weet je wat nog veel fijner is?
Het paste allemaal precies op het moment waar ik zat: de spiegel, het tijdpad.
Ik gaf aan wat ik nodig had en Carla haakte hier precies goed op in. Steeds met het juiste advies in de juiste dosering. Ze pakte me heel zachtjes aan en leidde me bij de teugel. Bij haar werd ik rustiger. Haar werkwijze is subtiel. Kleine aanwijzingen, die als een steen in het water steeds grotere kringen vormen en mij deden veranderen/draaien.
Ik kan iedereen aanraden die zoekt naar wie hij/zij in de kern eigenlijk is, een gesprek met Carla aan te gaan om te ontdekken hoe ze jou kan helpen hierbij.
Carla nogmaals heel erg bedankt en heel veel succes met het coachen van alle mensen die jou hiervoor uitkiezen.

paarse-bloem-haarspeld-a
Bloem

Laagdrempelig
Op je gemak’
Je open en kwetsbaar laten zijn
Zorg en aandacht voor jezelf!
Leren om mét je IK tevreden en lief te zijn.
HOUDEN van JEZELF
AANDACHT Ademhaling VOELEN Dankbaar Bodyscan NATUUR wandelen
Leef Feel💖🍀

BEDANKT!

3 aug-1
Vermoeide postduif

Meteen na het eerste gesprek voelde ik me al een stuk beter. Tijdens de coaching heb ik geleerd om weer naar mezelf te luisteren, kritisch te zijn op mezelf maar ook op anderen en grenzen te stellen. Na afloop voel ik me echt herboren. Ik kan er weer tegenaan, heb de controle terug en weer plezier in wat ik doe. Ik had hier veel eerder mee moeten beginnen en kan het iedereen aanraden. Carla coacht op een zeer prettige, betrokken en open manier waardoor je je erg op je gemak voelt. Dank 💕.

DA478954-B3DE-4DBB-ADAE-DBCFC12DBC3A Jenny Giezeman: coaching &leadership

Geen vragen lieve Carla, wel wil ik graag mijn bewondering uitspreken voor heeeeeeeeel veel zaken: je voortvarendheid, je daadkracht, je helderheid op je website, de frisse uitstraling van je website, die me uitnodigt tot lezen en reflectie…. Voila….. je stond nog op mijn lijstje “heel belangrijk, maar niet urgent”. Ik hoop dat je iets kunt met mijn feedback. Ik zou lekker helemaal NIETS veranderen. This is joe ten top!  lieve groet, jenny

3 gedachten over “Referenties

 1. Ik kwam binnen als onzeker persoon die zichzelf wegcijferde. Na de gesprekken en ‘huiswerk opdrachtjes’ 😉 durf ik eindelijk weer te zeggen dat ik sterk in mijn schoenen sta. Ik heb geleerd dat ik zelf ook belangrijk ben en niet alleen de personen om mij heen. Ik durf te zeggen dat ik nu een zelfverzekerde vrouw en moeder ben. En daar ben ik trots op!
  Dankjewel Carla 🍀

  Like

 2. Uit een burn-out periode gekropen kwam Carla op mijn pad. Een vriendin van de middelbare school die een bijzonder pad is ingeslagen. Toeval bestaat niet en het voelde gelijk vertrouwd. Je hebt mij mooie handvaten aangereikt Carla. Door je 1 op 1 coaching heb je mij laten zien hoe mij goed te focussen en bij mezelf te blijven. Waardevolle lessen heb ik geleerd en bijzonder om dit te doen samen met jou in de mooie en rustgevende natuur.
  Dankjewel lieve Carla untill we meet again 🙏💖

  Like

 3. Op zoek naar een Mindful Walk traject kwam ik bij Carla terecht. Ik had niet op een betere plek terecht kunnen komen! Het mooie principe van de MW werd gecombineerd met haar kundigheid als coach en haar warme persoonlijkheid. Een prachtige combinatie die me veel inzichten heeft gegeven! Dank je wel lieve Carla!
  Liefs, Katja

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s