Referenties


paarse-bloem-haarspeld-a
Bloem

Laagdrempelig
Op je gemak’
Je open en kwetsbaar laten zijn
Zorg en aandacht voor jezelf!
Leren om mét je IK tevreden en lief te zijn.
HOUDEN van JEZELF
AANDACHT Ademhaling VOELEN Dankbaar Bodyscan NATUUR wandelen
Leef Feel💖🍀

BEDANKT!

 

3 aug-1
Vermoeide postduif

Meteen na het eerste gesprek voelde ik me al een stuk beter. Tijdens de coaching heb ik geleerd om weer naar mezelf te luisteren, kritisch te zijn op mezelf maar ook op anderen en grenzen te stellen. Na afloop voel ik me echt herboren. Ik kan er weer tegenaan, heb de controle terug en weer plezier in wat ik doe. Ik had hier veel eerder mee moeten beginnen en kan het iedereen aanraden. Carla coacht op een zeer prettige, betrokken en open manier waardoor je je erg op je gemak voelt. Dank 💕.

 

DA478954-B3DE-4DBB-ADAE-DBCFC12DBC3A Jenny Giezeman: coaching &leadership

Geen vragen lieve Carla, wel wil ik graag mijn bewondering uitspreken voor heeeeeeeeel veel zaken: je voortvarendheid, je daadkracht, je helderheid op je website, de frisse uitstraling van je website, die me uitnodigt tot lezen en reflectie…. Voila….. je stond nog op mijn lijstje “heel belangrijk, maar niet urgent”. Ik hoop dat je iets kunt met mijn feedback. Ik zou lekker helemaal NIETS veranderen. This is joe ten top!  lieve groet, jenny

3 gedachten over “Referenties

 1. Ik kwam binnen als onzeker persoon die zichzelf wegcijferde. Na de gesprekken en ‘huiswerk opdrachtjes’ 😉 durf ik eindelijk weer te zeggen dat ik sterk in mijn schoenen sta. Ik heb geleerd dat ik zelf ook belangrijk ben en niet alleen de personen om mij heen. Ik durf te zeggen dat ik nu een zelfverzekerde vrouw en moeder ben. En daar ben ik trots op!
  Dankjewel Carla 🍀

  Like

 2. Uit een burn-out periode gekropen kwam Carla op mijn pad. Een vriendin van de middelbare school die een bijzonder pad is ingeslagen. Toeval bestaat niet en het voelde gelijk vertrouwd. Je hebt mij mooie handvaten aangereikt Carla. Door je 1 op 1 coaching heb je mij laten zien hoe mij goed te focussen en bij mezelf te blijven. Waardevolle lessen heb ik geleerd en bijzonder om dit te doen samen met jou in de mooie en rustgevende natuur.
  Dankjewel lieve Carla untill we meet again 🙏💖

  Like

 3. Op zoek naar een Mindful Walk traject kwam ik bij Carla terecht. Ik had niet op een betere plek terecht kunnen komen! Het mooie principe van de MW werd gecombineerd met haar kundigheid als coach en haar warme persoonlijkheid. Een prachtige combinatie die me veel inzichten heeft gegeven! Dank je wel lieve Carla!
  Liefs, Katja

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s