Wie is Carla?

Ik ben Carla Paters – Driessen, geboren op 25 september 1966 in Schimmert. Getrouwd met Ben, moeder van Relinde en Duncan, schoonmoeder van Wim en Jainy, oma van Juul en Mees en van een Newfi viervoeter Bram.

Van origine werkzaam in de gezondheidszorg als verpleegkundige sinds 1985. Vanuit mijn drive om steeds op zoek te gaan naar de passie en diepgang in mijn werk en privé blijf ik mijzelf steeds doorontwikkelen.

Tijdens mijn carrière als spoedeisende hulp verpleegkundige ben ik mij steeds meer gaan richten op de professionele ontwikkeling van mijn aspirant collega’s. Zelf had ik, als verpleegkundige startend op de SEH, moeite om mijn balans te vinden tussen werken, studeren, emoties en privé. Ik bemerkte dat de studenten dit ook als een grote uitdaging zagen en ben mij gaan verdiepen in hun drijfveren om hen te kunnen coachen. Dit heeft ertoe geleid dat ik mijn diploma docent zorg en welzijn heb behaald met als uitstroomprofiel praktijkdocent/-coach.

Nadat ik in 2013 mijn actieve seh carrière inruilde om werkzaam te worden als teamleider wilde ik meer diepgang krijgen in het begeleiden van teams en de individuele medewerker. Om mijn coaching te verdiepen en te verbreden ben ik de opleiding tot professioneel coach gaan volgen. Daarnaast heb ik de opleidingen agressie coach en moodmaker, gastvrijheidscoach gevolgd. Een mooie verdiepingsslag was mijn deelname aan de tv serie: “Als je mij echt zou kennen”. Hierdoor geinspireert heb ik de workshops “Be the change” en “Living the change” gevolgd. Hier heb ik veel handvatten gekregen om in te zetten in mijn workshops en coachingssessies.

Ik heb de eerste twee jaar van Feel-Leef nog een fulltime job als coach bij Zuyderland Thuiszorg gehad. Hier begeleidde ik medewerkers en de teams om in hun kracht te komen. Tijdens een coaching sessie voor Feel-Leef kreeg ik de ingeving om naar buiten te gaan. Het resultaat was verbluffend, het proces kwam letterlijk buiten in beweging. Geraakt door dit resultaat ben ik op zoek gegaan naar verdieping. Ik kwam al vrij snel bij Mindful Run Nederland uit. Hier volgde ik de opleiding tot Mindful Coach, Mindful Run en Walk instructrice en afgelopen augustus 2019 MindfulRun4Kids. Ik ben super enthousiast door de resultaten die ik al heb mogen zien door deze eenvoudige methode.

Door dicht bij mijzelf te blijven en hierover eerlijk te zijn ben ik erachter gekomen dat ik heel graag meer in onze praktijk wil werken. Ik ben per half april 2019 begonnen aan een enerverende tijd van baanwissellingen. Uiteindelijk ben ik na diverse omzwervingen uitgekomen bij Encare Arbozorg tegenwoordig Zorg van de Zaak. Daar werk ik als Praktijk Ondersteuner Bedrijfarts en Inzetbaarheids Coach voor 3 dagen in de week. De andere 2 dagen werk ik voor Feel-Leef. Door deze stap te zetten zijn er mooie processen op gang gekomen. Ondermeer heb ik de opleiding stress- en burn-out coach met goed resultaat afgerond. Daarnaast in de lock down mijn energie gestoken in Het Vriendenprogramma: samen voor de jongeren, de workshops Motiverend Gesprek Voering en Geweldloze Communicatie. Dankbaar dat ik dit kan en mag doen.

Door coaching kom ook jij in je kracht te staan en kan ook jij bewuste keuzes maken.

Graag begeleid ik je op jouw pad.