Wie is Ben?

Van oorsprong ben ik werkzaam in de ICT-wereld. In eerste instantie als consultant en de laatste 20 jaar als delivery manager.

In 2001 ben ik als leidinggevende zelf tegen de lamp gelopen met een burned-out als gevolg. Sinds die ervaring ben ik niet meer gestopt om mezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Een fascinerende retraite week in Vorden bij Corrie Stoeckart heeft mij helemaal hersteld. Daarna opleidingen als Avatar, Gettings Things Done, Mindful Walk en de workshops “Be the change” en “Living the change”. Beter bekend van de tv serie: “Als je mij echt zou kennen”. En tot slot de opleiding tot professioneel coach.

Als coach wil ik je begeleiden waarbij ik mijn kennis en al mijn eigen ervaringen inzet. Door mijn coaching kom jij in je kracht te staan en kun je je eigen keuzes bewust maken.

Ik doe niks liever dan jou te begeleiden op jouw pad.

IMG_9582

Ben Paters, geboren 5 februari 1965 in Heerlen. Getrouwd met Carla en vader van Relinde en Duncan.