Visie en Missie

Visie:
Ieder mens is uniek en heeft kwaliteiten om zijn eigen wensen te realiseren. Als coach help ik jou om in je kracht te gaan staan waarbij de echte veranderingen vanuit jezelf komen.
Het vereist moed om naar jezelf te kijken en nieuwe wegen te bewandelen.

Als coach zal ik je uitdagen en ondersteunen om je doelen te formuleren en te realiseren.

Met andere woorden:

Wat is mijn vraag of probleem?
Wat wil ik bereiken?
Hoe ga ik er nu mee om en krijg ik zo het resultaat dat ik wens of moet daar iets voor veranderen?

Missie:
Wij creëren samen de mogelijkheden waarbij jij niet veranderd wordt maar wel veranderd, je doet het dus zelf. Ik help je bij het creëren van de mogelijkheid waarin een proces op gang gebracht wordt en je dichter bij jezelf komt.
De borging van de nieuwe competenties verzorg ik in het na traject.

Met andere woorden:

Mensen willen niet veranderd worden maar wel veranderen. Ik verander U of Uw organisatie niet, dat doet uzelf. Ik help wel bij het creëren van een omgeving waarin een veilig veranderproces op gang gebracht wordt.

“Pak je geluk in eigen handen en wordt weer verliefd op het leven”.