Tarieven / Vergoedingen

cd4bf1a15cc1644107f20b3e1b309eb2

Persoonlijke coaching / Mindful Walk coaching:

Is er een thema waar je mee aan de slag wilt, of heb je de coachingsvraag nog niet helemaal helder en heb je hier hulp bij nodig, dan kan dit in een persoonlijke sessie. Duur 1 uur, de kosten zijn 85 euro inclusief BTW.

Zakelijk coachen heeft ander tarief afhankelijk van het afgesproken traject.

 

Mindful Walk cursus:

Particulier : Vijfweekse cursus in groepsverband 95 euro inclusief BTW. Vijfweekse cursus individueel 375 euro.

Bedrijven: 5-weekse cursus: Tarief op aanvraag.

Workshop:

Afhankelijk van de duur, de lokatie, gebruiksmaterialen en het aantal deelnemers wordt de prijs bepaald. Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief reiskosten vergoeding.

Workshop voor basis- en middelbare scholen:

Ik hanteer een totaalprijs, deze verschilt per workshop. De prijs is afhankelijk van de participatie van de school, de duur en de benodigdheden. De prijs is inclusief BTW exclusief reiskosten vergoeding.

Vergoeding door de zorgverzekeraar:

Individuele coaching wordt over het algemeen niet vergoed, maar ik adviseer je hierover toch contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden Mindfulness cursussen.  bv Zorg & Zekerheid vergoedt per 2018 50% van de vijfweekse cursus Mindful Run.

Vergoeding door jouw werkgever:

Individuele coaching met als doel effectieve bijdrage aan het herstel, of een loopbaanoriëntatie of een persoonlijk leertraject in het kader van beter functioneren op je werk, wordt vaak vergoed door de werkgever.
Ga hierover samen met jouw werkgever in gesprek waarbij de insteek duurzame inzetbaarheid is.  Vertel hierbij vooral waarom het belangrijk kan zijn voor beide partijen. Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan jouw emotionele en fysieke herstel, waardoor jij weer goed kunt functioneren. In het algemeen maar ook met betrekking tot het terugkeren op de werkvloer. Jouw werkgever kan mij ook altijd bereiken om een en ander te bespreken vooraf. Niet geschoten is altijd mis!

Feel-Leef staat voor kwaliteit, verbinding en ethiek. Daarom zijn we aangesloten bij NOBCO.