Het is weer lente in de ogen van de tandarts assistente

Als je langdurig in een overlevingsmodus bent kan het zomaar gebeuren dat je het plezier verliest. Dat je alleen nog maar beren op de weg ziet of sterker nog, ze er al plaatst voordat ze er zijn.

Ze kwam bij mij binnen, strijdvaardig maar ook gereserveerd. Wist niet goed wat ze kon en mocht verwachten van mij. Had al vaker hulp gezocht, maar zonder het gewenste resultaat.

Deze tandartsassistente had een behoorlijk volle ‘rugzak’ meegenomen. Die we samen voorzichtig leeg gemaakt hebben. Afscheid genomen van zaken die haar niet meer dienden. Andere dierbare zaken een ander mooi plekje gegeven in haar hart. Hierdoor kreeg ze ruimte om te voelen wat ze echt wilde. Toen ze dit eenmaal wist en voelde is ze er volledig voor gegaan.

En kijk, er staat een stralende ‘ ex’ tandarts assistente voor mij. Die stralend vertelt dat ze naast een nieuwe liefde ook een nieuwe baan heeft. “Opeens” lijken alle puzzelstukjes in elkaar te vallen. Deze dame heeft haar energie weer terug. Hoe trots kun je zijn als je hier een stukje hebt mogen meelopen.

Mooie stralende vrouw, heel veel geluk voor jou en de jouwen. En veel werkplezier in je nieuwe job.

Een gedachte over “Het is weer lente in de ogen van de tandarts assistente

  1. De tandarts assistente was inderdaad gereserveerd maar kreeg gaandeweg steeds meer vertrouwen waardoor ze zich steeds meer durfde open te stellen en met een fantastisch resultaat.
    Afgelopen zaterdag viel het haarzelf pas echt op en ze zei tegen haar nieuwe liefde: ik geloof dat ik nog nooit eerder zo gelukkig ben geweest.
    Dankjewel Carla, je bent een topper.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s