Van controlfreak naar bewust time management.

Ze moest van alles van zichzelf, niet alleen veel maar ook tegelijk en het liefst met het beste resultaat. Ze liep vast met duidelijke fysieke klachten tot gevolg.

Dat moeten was voor haar zo’n ingeslepen patroon. Ze deed het overal. Op haar werk, in haar huishouden, in haar sociale contacten etc etc. Ze was altijd bezig met dingen te regelen en te doen. Ze was altijd bezig, continu zichzelf onder druk en spanning te zetten, en ze had het zelf niet door. Totdat haar lichaam en brein aangaf dat het zo niet meer verder kon. Verbaasd, verdrietig en teleurgesteld kwam ze op intake. Na de intake zijn we samen op pad gegaan.

We zijn op zoek gegaan naar de oorzaak van haar patroon “moeten”. We zijn gaan zoeken naar haar behoeftes en verlangens, we hebben grenzen leren aanbrengen en deze ook te leren aangeven, we zijn samen op zoek gegaan naar haar energie gevers en deze te versterken, naar haar energie vreters en deze proberen los te laten.

Het was een mooi en intensief traject dat door de werkgever betaald werd via een scholingsbudget. Zo mooi om te zien dat werkgevers bereid zijn om in hun werknemers te investeren om ze weer naar duurzame inzetbaarheid te begeleiden.

Na het eerste traject waren er mooie resultaten behaald. Er was een nieuwe werkplek bij een andere werkgever, super voor haar, zes straalde toen ze het kwam vertellen. Ze sprak haar behoeften uit om nog een aantal losse sessies via een strippenkaart te willen doen. Woow ze voelt ook weer echt wat ze nodig heeft. Ze is van leven uit haar hoofd naar leven vanuit haar hart gegaan, veel meer in het nu.

Wat ben ik waanzinnig trots op deze mooie, betrokken coachee. We gaan ons nog een paar keer samen met jouw behoeftes bezighouden om er nog meerverdieping in aan te brengen. Zo benieuwd waar het uitkomt voor jou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s