Stresskip evolueert naar stralende bruid in spé.

Heel herkenbaar voor iedereen zijn de mensen die zichzelf verliezen in het pleasen van anderen. Altijd klaar staan, altijd ja zeggen, of het nu past of niet, of je er nu zin in hebt of niet. Hierdoor raken ze steeds verder van zichzelf verwijdert. Ze raken in disbalans omdat hun eigen gevoelens en behoeftes in de knel komen.

Doe daar nog een vleugje perfectionisme bij en voilà de stresskip is uit het ei gekropen. Het ei was ze allang uit gekropen en het nest ook al uitgevlogen, een eigen nestje gebouwd en eigenlijk niets om ontevreden over te zijn…….. Behalve dat ze merkte dat haar energielevel wel erg laag was, zo niet beneden nul. Hierdoor liep ze op de automatische pilot. Miste de passie en het energie krijgen van leuke dingen doen.

We zijn samen op pad gegaan om weer terug naar haarzelf te keren, te leren wat belangrijk voor haar is, hoe communiceer je dit naar anderen.

Communiceren van eigen behoeftes was een uitdaging voor haar. Maar wat heeft ze het super opgepakt. Ze heeft vorige week haar afsluitende sessie gehad, en jeetje wat heeft ze mij omver geblazen met haar uitstraling maar zeker met haar relaas wat er de afgelopen tijd allemaal op haar pad gekomen is en hoe ze ermee omgegaan is. Promotie en een huwelijksaanzoek en ze straalt ook als ze niet lacht.

Heel veel geluk en liefde voor jullie samen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s