Begeleiding en ondersteuning voor familie van Corona patiënten.

Het zijn onzekere tijden. Niemand weet welke gevolgen het corana virus precies gaat hebben en hoe lang het nog gaat duren.

Coronapatiënten zullen na hun (IC-)opname klachten ontwikkelen op fysiek, psychisch en cognitief vlak. Dat komt door de lange opnameduur, de grote hoeveelheid medicatie die wordt toegediend, het langdurig bedlegerig zijn en de beangstigende ervaringen die deze patiënten opdoen omdat ze geïsoleerd liggen en een onzekere toekomst tegemoet gaan. Herstellen ze volledig? Hoe verloopt het revalidatie traject? Hoe ……….?

Maar ook voor familie is het een zeer belastende periode omdat ze niet bij hun naaste kunnen zijn en veel stress ervaren omdat ze niet weten of hun familielid de ziekte overleeft. Of zelfs als hun dierbare de strijd verloren heeft en het plotselinge afscheid de rouwverwerking in de weg staat. Het kan een groot risico geven op psychische klachten waaronder angststoornissen, PTSS, depressies en burn out.

Het is dan ook heel belangrijk dat familie nu al de hulp krijgt die ze nodig heeft.

Omdat zorg op maat hierin erg belangrijk is, bied ik mijn expertise aan.

Ik heb als professionele coach, aangesloten bij de Nobco, jaren ervaring als SEH verpleegkundige in de acute setting en weet dus welke emoties de familie kan doormaken. Graag wil ik hierin ondersteunen.

Het is heel helpend als familie de mogelijkheid krijgt zijn zorgen te delen en emoties te ventileren. En vaardigheden krijgt aangereikt om met deze stressvolle omstandigheden om te gaan. Dus zit je in deze situatie en ben je op zoek naar goede hulp, meld je dan aan door me te bellen of mailen en we maken een afspraak.

Stress hantering, rouwverwerking, angry release, burn-out preventie en burn-out begeleiding zijn mogelijkheden waarbij wij passende mogelijkheden hebben op maat.

Feel💖Leef heeft hierin een samenwerking met de praktijk voor mindfulness en positieve psychologie.

http://www.feel-leef.com

Feel-leef@hotmail.com of een pb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s