Investeer in jezelf en durf daarbij kwetsbaar te zijn.

Een praktisch voorbeeld van een ondernemer, ik zelf in dit geval.

Niet durven investeren in Feel-Leef is een dingetje voor mij als ondernemer. Het gevolg is dat ik mijzelf en Feel-Leef onbewust tegenhoudt van verdere ontwikkeling.

Enige tijd worstel ik al met de uitdaging om Feel-Leef zichtbaarder te maken. Jullie hebben mij daar enorm mee geholpen door op fb jullie vrienden te vragen en uit te nodigen voor onze pagina. Super, we hebben daar nu 600+ volgers. Al langer speelt de gedachten door mijn hoofd om een nieuwsbrief te ontwikkelen. Eentje die jullie net iets meer biedt dan alleen een post, meer verdieping, meer een blik in de keuken van Feel-Leef. Maar hoe dan? Een blog schrijven is een, een nieuwsbrief schrijven voelt als een andere dimensie voor mij. Kan ik dat wel? Heb ik daar de kwaliteiten wel voor?

En zie daar, opeens komt er een workshop die mij triggert: Een nieuwsbrief in MailChimp door Marian Nissink van het boek: De alchemie van het ondernemen. Dit kan geen toeval zijn. Maar het gaat nog verder.

Sinds december werk ik bij Encare Arbozorg zoals jullie wellicht weten, of niet dan weet je het nu. Daar krijg ik een uitnodiging voor een workshop lezersgericht schrijven!?!

Voor mij is dit een teken dat ik ervoor moet gaan. En de afgelopen dagen heb ik dus gevuld met het maken van voorbereidende opdrachten. Morgen is het zover en ga ik naar Leersum. Ik ga daar mijn eerste stapjes zetten op het schrijven van een nieuwsbrief. Hoe spannend en tergelijker tijd, hoe leuk is dat?

Daar wordt onze nieuwsbrief van Feel-Leef geboren. Ik zal een tipje van de sluier oplichten en jullie vertellen dat de naam van de nieuwsbrief met een ‘P’ begint.

Wie durft er te raden?

O ja en wil je onze nieuwsbrief gaan ontvangen stuur me even een berichtje!

Een gedachte over “Investeer in jezelf en durf daarbij kwetsbaar te zijn.

  1. hoi Carla,
    Zeker doen die nieuwsbrief. En dan vanuit jezelf wat jij vind dat Feel-Leef moet zijn vertellen en wat het werken als coach met mensen doet. Ik vind je berichten altijd heel stimulerend.
    Dus ik zou zeggen, ga ervoor.
    Groetjes, Marianne

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s