Sfeerimpressie Vitaliteitstraject Duurzame inzetbaarheid Zuyderland.

Gezondheid

Mindful wandelen: de aankondiging in de nieuwsbrief.

Voel je je soms opgejaagd, gestrest of gefrustreerd? Vind je het lastig te ontspannen? Misschien is Mindful wandelen dan iets voor jou.
Mindful wandelen is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen. De wandelingen worden begeleid door Carla Paters van Feel- Leef. Carla Paters: ‘Je zult merken dat je makkelijker leert omgaan met stress. Je voelt dat je leeft, meer rust en energie hebt, positiever bent en meer kunt genieten. Je bent je bewuster van je eigen grenzen. Gun jezelf deze ervaring.’ Er zijn wandelingen op drie momenten op verschillende locaties en data (zie overzicht voor data en inschrijving). Elke wandeling duurt een uur en is een kennismaking met mindful wandelen.

Maand september 2019

Enkele reacties van de deelnemers die meteen na de wandeling een feedback formulier mochten invullen van hun werkgever over het vitaliteitstraject en de Mindful Walk in het bijzonder. Dit om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften van de medewerkers van Zuyderland.

“Prima!”, “Leuk gedaan, duidelijke oefeningen en bewustwording”, “Rustige uitleg, bewustwording”, “Duidelijke uitleg van de oefeningen, rustige stem”, “Prettige, open sfeer.Vliegt voorbij”, “Duidelijke instructie, rustige omgeving”, “Ontspannen sfeer”, “ Ja erg ontspannend, goede tips gekregen”, “ Heerlijk om even in het moment te komen. Fijn om te zien wat kleine stapjes en bewustwording voor verschil maken. En Carla brengt het super leuk.Top! Fijn ook dat het dichtbij in eigen dorp was.”, “Aardige eerste kennismaking met mindful wandelen”, “Was voor mij de eerste keer en vond het leuk om eens mee te maken”, “ Duidelijke uitleg en zinvolle tips en laten ervaren wat ademhaling met je doet”, “Alles, het was een fijne ervaring!”, “Het totaalplaatje, bewustwording van je ademhaling, omgeving, gedachten, enz. Het was een leuke ervaring. Ontspannend”, “ Rustgevend, gedachten op 0”, “Vernieuwend, lekker fris, bij jezelf komen”, “Fijne bewuste wandeling”, “Goede uitleg over verschillende ademhalingstechniek. Bewustwording van mijn eigen ademhaling. Er wordt geen oordeel gegeven over goede cq geen goede ademhaling”, “ deze activiteit meer onder de aandacht brengen”, “De uitleg en Het tijdstip om hieraan deel te nemen”, “Bewustwording en het initiatief”, “ Het was meer dan goed. Een luisterend oor, goed tempo, ademhalingstechniek, bodyscan was super”, “ Aandacht, focus, heldere uitleg”,”Heel fijn om bewust te worden!”, “ Prima opzet, fijne bewustwording” en “ Bewustwording van ont/inspanning”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s