Het gaat goed met Lizzy

Het is altijd leuk om van “oud” coaches te horen hoe het met hun gaat. Dit keer Lizzy. Over haar heb ik geen blog geschreven, gewoon omdat ik daar toen nog niet mee bezig was.

Lizzy kwam ik tegen toen zij in een spreidstand stond in haar relatie. Blijven of vertrekken. Dood ongelukkig maar heel erg verantwoordelijk naar haar kinderen. Alle voors en tegens af wegende liep ze vast in haar eigen denkwereld.

Ze had angst, angst om het vertrouwde te verlaten, angst voor een onzekere toekomst, angst voor van alles en nog wat. Deze angsten waren het tegenovergestelde van zelfvertrouwen, iets waar ze juist nu zo’n behoefte aan had.

Uiteindelijk heeft ze de stap gemaakt, uit de relatie gestapt en alle uitdagingen die dit met zich meebracht, nieuwe woonplek, nieuwe baan, moeizame scheiding regelen, opkomen voor zichzelf, alleenstaande moeder, etc etc. het hoofd geboden.

Nu dik anderhalf jaar verder hoor ik van haar. Een blije sprankelende dame laat mij weten dat ze een nieuwe relatie heeft. In deze relatie vindt ze alles waar ze zo naar verlangde. Het gaat goed met haar kinderen en haar werk. ze heeft zichzelf helemaal terug gevonden en is een heel blij mens.

Zo fijn om dit te mogen horen en zo leuk dat mensen waar ik even mee heb mogen lopen soms nog even een update geven.

lieve mooie dame, dank je wel voor je update. Je hebt heel hard gewerkt tijdens ons traject. Maar zoals ik beluister heeft het zich meer dan geloond.

Trots op jou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s