Durf te vertrouwen

Het leven kun je niet voorspellen. Het omvat leuke en minder leuke gebeurtenissen. Zaken waar je invloed op hebt en zaken die je overkomen. Met of zonder verklaarbare reden. Het is een gave om hiermee zo om te gaan zodat je er geen hinder van ondervindt. Je weet immers niet hoe de situatie zich in de toekomst zal gaan ontwikkelen, wat gaat het je brengen? En dan gebeurd er iets waar jezelf geen invloed op hebt. Je zegt zelf gekscherend:”Ik ben aangenomen bij het UWV, ze zagen mijn kwaliteiten”.

Daar sta je dan. Altijd heel betrokken en loyaal naar werkgevers geweest, heel commited naar je werkgever. En nu even “ in between two jobs”

Jij hebt het volste vertrouwen in de toekomst en hebt een innerlijk weten dat het goed komt. Jij hebt vertrouwen in jezelf. Jij geeft er op jouw eigen wijze manier een positieve draai aan. Je gaat vast en zeker een hele leuke baan vinden, je gaat uit van het beste. Deze positieve instelling gaat je ver brengen.

Mooi om dit via de zijlijn te mogen aanschouwen.

Trots op jou, straal en verover de wereld.

Wil je weten of Feel-Leef iets voor jou kan betekenen in loopbaancoaching en / of mentale weerbaarheid?

Kijk op onze site http://www.feel-leef.com of stuur ons een persoonlijk berichtje.

2 gedachten over “Durf te vertrouwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s