Van verlept boeket tot stralend lente boeket

Schuifelend en twijfelend komt ze binnen. Oogcontact is minimaal bij het voorstellen. Ze werd gebracht door haar zus, zij is een ambassadeur voor Feel-Leef.

Als ik koffie gehaald heb voor ons beiden voel ik haar ongemak en start met het maken van verbinding. Heel langzaam komt er een dun lijntje. Na een half uur heeft ze haar strategie bepaald. “Ik ga ervoor, ik ben dit niet gewend om mijn verhaal aan anderen te vertellen. Maar na morgen zie ik je toch nooit meer”. Fijn ze heeft haar eigen veiligheid gecreëerd

We praten en zij vertelt haar levensloop tot nu toe. Ik ben erg onder de indruk van deze sterke dame, alleen nu zij nog. Ze ervaart de laatste jaren als slachtoffer en is hierdoor in een negatieve spiraal geraakt. Ze kan duidelijk aangeven waardoor het gekomen is en hoe zij zichzelf kwijt geraakt is. En niet alleen zichzelf, haar levensenergie en haar kracht zijn ook op een waakvlammetje te komen staan. Ze vraagt letterlijk:”Ik wil weer die vrolijke en levenslustige vrouw worden die ik was”.
We sluiten de intake af en ze neemt een opdracht mee naar huis.
Morgen komt ze weer en dan gaan we een workshop anger release doen.

De dag erna is ze er op de afgesproken tijd. Ze geeft aan dat het voor haar niet zo vanzelfsprekend is geweest dat ze gekomen is. Ze geeft aan dat ze het spannend vindt en dat ze ondanks haar twijfel toch voor wilt gaan, haar nood is groot. Ze wilt weer kunnen ademen en weer in de regie van haar eigen leven zijn.

72361DFF-4705-4594-9EEE-B2ABE4AACF11

Ze werkt hard, soms ongemakkelijk voor haar. Begint langzaam terug bij zichzelf te komen en dan……
Tijdens een ervaringsoefening zie ik het gebeuren, haar eigen ‘ik’ dient zich aan en breekt door haar zo zorgvuldig opgebouwde muur heen. Ze voelt het zelf ook en is verwonderd, verbaasd, opgelucht en blij tegelijk.
Ze straalt, haar ogen twinkelen en haar houding, jeetje hier staat een
waanzinnig mooie sterke dame. “Carla het kriebelt hier” en ze wijst naar haar buik……. Zo mooi en dankbaar dat ik haar heb mogen begeleiden.

Ze gaat beduusd zitten, wennend aan haar hervonden ‘ik’. Haar energie is veranderd in verwondering en blijdschap maar ook haar ongeloof dat ze dit heeft bereikt. Ze is klaar en zegt letterlijk:”kom maar op ik kan het weer aan, ik kan alles weer aan”

Ik laat haar nog even rustig landen, spreken de afgelopen uren door en daarna nemen we afscheid. Er loopt een krachtige dame mijn praktijk uit.

Lieve mooie krachtige vrouw wat heb jij dit fantastisch gedaan. Wat ben je moedig en kwetsbaar geweest. En wat een mooie inzichten neem jij mee.

En weet je wat, we houden contact.

Mooi mens, succes met je uitdagingen, je kunt ze aan. Lach, straal, voel en ervaar.

Het blijft mooi om te zien wat opgekropte emoties met mensen kunnen doen. Het vrijmaken en uiten van deze opgekropte emoties geeft ruimte en rust, maar zeker ook inzichten. Het mag er allemaal zijn want het is een onderdeel van jou. Ben jij nieuwsgierig naar onze emotie release workshop en wat dit voor jou kan betekenen stuur mij een Pb of mail mij.

feel-leef@hotmail.com
http://www.feel-leef.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s