Van vermoeide postduif naar enthousiaste reismus

Referenties had ze opgevraagd, gesproken met een andere coach en uiteindelijk de stap gemaakt om haar weerstand aan de kant te leggen en met Feel-Leef in zee te gaan.

Ze komt binnen en is zichtbaar vermoeid. Haar werk heeft, door fusie en veranderend management, een grote impact op haar gehad. Ze heeft het gevoel niet gehoord en begrepen te worden op haar huidige werkplek. Neem daarbij haar onvermoeibare drive om het goed te willen doen voor iedereen en haar drang naar perfectionisme en zie daar tegenover mij zit een dame die volledig zichzelf is kwijt geraakt en niet meer weet wat zij zelf echt wilt.

Deze vermoeide postduif voelde zich verantwoordelijk voor alles en iedereen. Niet alleen in haar werk maar zeker ook in haar privé leven. Tijdens onze coachingsessies leert ze weer om terug bij zichzelf te komen, grenzen aan te geven en deze te bewaken. Ze herontdekt wie ze is en waar ze voor staat. Leert aan te geven wat zij belangrijk vindt zonder zich daar schuldig over te voelen. Ervaart ook dat zij niet verantwoordelijk is voor alles en iedereen. Hierdoor leert ze om alleen binnen haar invloedssfeer te reageren en niet op alles en iedereen. En wat nog het allermooiste is: Zij houdt weer van zichzelf.

Eindelijk kon ze weer zeggen:
“Lieve…. ik hou van jou”.

In onze afsluitende sessie geeft ze aan samen met haar partner naar de toekomst te kijken en deze invulling te gaan geven, niet meteen maar wel op termijn, ze praten er samen over en dat doet haar zichtbaar goed.

De postduif die zo vermoeid en uitgeput binnen kwam heeft een nieuwe stap gemaakt in haar carrière. Ze heeft de werkplek verlaten waar ze leeg gezogen werd en een nieuwe inspirerende uitdaging gevonden waar ze verder mag groeien en ontwikkelen. Een plaats waar ze zich gehoord en gewaardeerd voelt en waar ze energie krijgt. Een plek waar zij zich goed voelt.

Mooie vrouw, sterke vrouw wat heb jij mooie stappen gemaakt en ben je uiteindelijk heel dicht bij jezelf en je gevoel gekomen. Ik heb mogen zien hoe je uit het dal kroop en stappen maakte die je uiteindelijk weer naar mooie nieuwe uitdagingen brachten. Je bent ze aangegaan en zie daar een energieke stralende reismus volledig in haar kracht. Ik ben onwijs trots op jou.

Mooi mens je bent precies goed zoals je bent. Lach, straal, voel en ervaar.

Tegen je eigen grenzen aanlopen is tegenwoordig helaas iets dat veel mensen ervaren. Door tijdig aan de bel te trekken kun je voorkomen dat je in een burn out fase terecht komt. Als je al in de fase zit is het goed om in beweging te komen. Feel-Leef heeft voor beide trajecten passende sessies die aangepast worden aan jouw behoefte. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen stuur mij een pb of mail mij.

feel-leef@hotmail.com

http://www.feel-leef.com

Een gedachte over “Van vermoeide postduif naar enthousiaste reismus

  1. Meteen na het eerste gesprek voelde ik me al een stuk beter. Tijdens de coaching heb ik geleerd om weer naar mezelf te luisteren, kritisch te zijn op mezelf maar ook op anderen en grenzen te stellen. Na afloop voelde ik me echt herboren. Ik kan er weer tegenaan, heb de controle terug en weer plezier in wat ik doe. Ik had hier veel eerder mee moeten beginnen en kan het iedereen aanraden. Carla coacht op een zeer prettige, betrokken en open manier waardoor je je erg op je gemak voelt. Dank 💕

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s