Jieha…. we gaan echt starten nu! De data voor de 5 weekse Mindful Walk zijn er !

IMG_0806

Mindful Walk cursus Hoensbroek, Brunssum en Beekdaelen

Sinds vorige week mogen wij ons mindful walk en run instructeurs noemen voor de regio Hoensbroek-Brunssum en Beekdaelen. Helemaal blij en boordevol nieuwe ideeën gaan we aan de slag om samen het leven een stukje eenvoudiger en mooier te maken.

Ga samen met ons op pad, met vriendinnen, vrienden, collega’s, je familie, je gezin of zomaar met  nieuwe mensen die ook alleen komen. Gun jezelf dit mooie cadeau. Je hebt er voor de rest van je leven baat bij. Het resultaat dat je mag verwachten in 5 weken is:

Meer energie door een betere ademhaling, betere focusmakkelijker lopen, beter kunnen ontspannen en rust in je hoofd.

Je wandelcarrière en je leven krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

 

collage.png

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE en veel meer Rust”.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Nieuwsgierig? Neem contact met mij op via feel-leef@hotmail.com en schrijf je in voor een van de 5-weekse Mindful Walk cursussen  of een van de andere opties :

Startdatum maandag 6 mei 9.30u –11.00u. De daaropvolgende data zijn 13, 20 en 27 mei, 3 juni. Locatie : Bezoekerscentrum Brunssummerheide, Schaapskooiweg 99 Heerlen. Locatie kan wisselen, dit stemmen we per keer af. De cursus is speciaal voor wandelaars bedoeld.

Startdatum woensdag 17 april 9.30u –11.00u. De daaropvolgende data zijn 24 april, 1, 8, 15 mei. Locatie: Parkeerplaats Kasteel Hoensbroek, Klinkertstraat 118, Hoensbroek. Verzamelen bij de brug van het kasteel. Locatie kan hierna wisselen, dit stemmen we per keer af. De cursus is speciaal voor wandelaars bedoeld.
Startdatum woensdag 17 april 19.30u –21.00u. De daaropvolgende data zijn 24 april, 1, 8, 15 mei. Locatie: Praktijk Feel-Leef, Prins Clausstraat 42 Hoensbroek. Locatie kan hierna wisselen, dit stemmen we per keer af. De cursus is speciaal voor wandelaars bedoeld.
Startdatum zaterdag 27 april 9.30u –11.00u. De daaropvolgende data zijn 27 april, 4, 11, 18 mei. Locatie: Kasteel terborgh, Heisterbrug 119, Schinnen. Locatie kan hierna wisselen, dit stemmen we per keer af. De cursus is speciaal voor wandelaars bedoeld.
Ik kan geen van deze data of tijdstippen, maar heb wel interesse. 
Ik heb interesse in een individuele Mindful Walk cursus. Kosten 375,-. Inclusief BTW. Data worden in onderling overleg ingepland.

Het verzorgen van een groepsclinic Mindful Walk op eigen locatie.

Bij interesse in cursus Mindful Walk in teamverband (minimale deelname vijf personen) is het ook mogelijk een moment in overleg in te plannen. 

Carla is naast Mindful Walk Instructeur ook Wandelcoach volgens de MFR-methode. Op persoonlijk vlak is iedere coachvraag welkom. Op zakelijk vlak kun je denken aan het pro actief werken aan (duurzame) inzetbaarheid van medewerkers, het voorkomen van een burn-out of het in beweging komen en coachen tijdens een burn-out. Neem contact met me op voor een intake via feel-leef@hotmail.com.

 
 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s