Geëmotioneerde moederkloek

fullsizeoutput_321e

Totaal overdonderd door deze feedback:

“Carla, dit is bedoeld als een vergelijking. Jij bent iemand waar iedereen bij terecht kan net zoals een kloek met haar kuikens. Als er gevaar dreigt of is er een mals regenbuitje roept ze haar kuikens bij zich en zet haar veren uit. Alle kuikens rennen naar haar toe en verstoppen zich onder haar veren. Is het gevaar geweken of de regen voorbij komen de kuikentjes tussen de veren weer tevoorschijn.

Bij jou kan iedereen terecht. Je bent laagdrempelig (zet je veren uit) zo van kom maar bij mij. Je neemt de ander in bescherming (voor zichzelf) door hem of haar een spiegel voor te houden”.

Deze feedback mocht ik ontvangen van iemand waar ik een poos mee mocht werken. Zij heeft een hele moeilijke tijd achter de rug, fysiek en emotioneel en is van ver en diep gekomen. Zelf zegt ze:” Ik ben nu boven op de berg die ik beklommen heb en kan genieten van het uitzicht. Ik zie prachtige dingen om mij heen en ben heel erg dankbaar dat ik hier sta”.

Zo mooi om te zien hoe deze coachee nu in het leven staat. Mooi mens, sta stevig en geniet van het uitzicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s