“Spanning is wie je denkt te moeten zijn, ontspanning is wie je bent”

Sinds 1 juli heeft Feel-Leef er een nieuwe dienst bij. Carla is afgestudeerd als stress- en burn-out coach met een mooie 8,1.

Liever werk ik zelf preventief, het voorkomen van. De realiteit leert dat mensen die in een burn-out terecht komen vaak heel betrokken mensen zijn die veel en veel te lang alle signalen genegeerd hebben en door gegaan zijn. Voor hen hebben we nu ook een op maat gemaakt traject in ons aanbod. Natuurlijk is dit ook ervaringsgericht zodat je meteen ervaart wat een verandering voor je kan opleveren.

Wat kun je verwachten van een Stress- en burn-out coach? 

  • Feel-Leef heeft actuele kennis over de kernmerken en oorzaken van stress en burn-out, inzicht in persoonlijkheidsfactoren die bijdragen aan spanningsklachten en veel praktische oefeningen, stappen- en actieplannen en adviezen voor herstel en preventie.
     
  • Feel-Leef meent in het traject o.a. thema’s als: een goede terugkeer op de werkvloer en het in gesprek gaan met een werkgever. Wat kunnen werknemers doen om een gezonde werkdruk te ervaren en met plezier naar het werk te gaan? Hoe maak je als werknemer zaken bespreekbaar met je werkgever? Welke afspraken kun je maken? Hoe weet je wat belangrijk is en wat de risicofactoren zijn? Hoe ga je om met je sociale en privé contacten?
     
  • Feel-Leef blijft op d hoogte van de resultaten van de meest recente onderzoeken op het gebied van stress. Er is steeds meer inzicht in wat wel en niet werkt met betrekking tot een voorspoedig herstel en terugvalpreventie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s